Spirituellscanning

Sprituellscanning sker antingen utifrån specifika frågor du har eller situation där du önskar klarhet- jag ser hur energierna ser ut och vad som står på. Erbjuder även andekontakt, önskemål om healing/energirensning, att komma vidare inom ett visst område eller rensning av blockeringar- om du har specifika önskemål så möter jag upp dem! 
Jag kan även i meditation vägleda dig till ett tidigare liv. 
Har du inget speciellt önskemål så ber jag om att det du behöver just nu kommer igenom och att jag intuitivt får till mig vad du behöver. 
Jag använder kontakt mellan ditt och mitt högre jag,  jag kommunicerar med dina guider, andevärlden, använder olika healingmetoder och energirensningar, energi överföring för att du ska få en push framåt, använder min intuition för vägledning, ibland en meditation tillsammans, eventuellt använder jag orakelkort och jag läser av dina energier och din aura.
Detta sker via zoom och kan bokas 60 eller 90 minuter

Sessionen på 90 minuter innebär att vi gör en spirituell scanning i 60 minuter, sedan avslutar vi samtalet och du lägger eller sätter dig ostört och tar emot en energi session av mig. En energisession är 30 minuter och innefattar healing, Meridianrensning, energiresning av aura och kropp, lösgörande av blockeringar och påfyllnad av energi. 
Efter 30 minuter skriver jag till dig om vad jag känt in och fått till mig.

Sessionen genomförs enligt dina önskemål.
Jag skräddarsyr alltid utifrån där du är och det högsta bästa för dig.
Det innebär att ingen av oss vet innan exakt vad som vill komma fram eller vad som är redo att rensas.


Observera att jag i en spirituell scanning inte kopplar upp mig till din Akashakrönika. Önskar du själsinformation- se de olika Soulrealignment läsningarna som jag erbjuder


                       Priser   

         Under september sänkta priser!              

Spirituellscanning

60 minuter samtal.

700 (975)

Spirituellscaning fördjupning

60 minuter samtal och sedan energisession 30 minuter
med skriftlig återkoppling

900 (1 300)

Boka sprirtuellscanning