Spirituellscanning

Sprituellscanning sker antingen utifrån specifika frågor du har eller situation där du önskar klarhet- jag ser hur energierna ser ut och vad som står på. 
Jag kan även aktivera och rensa dina intuitionskanaler så att du stärker upp din intuition ytterligare. 
Erbjuder även andekontakt, önskemål om healing/energirensning, att komma vidare inom ett visst område eller rensning av blockeringar- om du har specifika önskemål så möter jag upp dem. 
Jag kan även vägleda dig till ett tidigare liv och upplever det tillsammans med dig. 
Kanske du vill stärka upp din inre kraft och hitta din unika själs signatur och frekvens. Det upplevs i ett tillstånd som jag guidar dig till. För att förstärka kontakten och gå ännu djupare så rekommenderar jag coachingpaket så att vi kan fördjupa processen. 

Har du inget speciellt önskemål om vad sessionen ska innehålla så ber jag om att det du behöver just nu kommer igenom och att jag intuitivt får till mig vad du behöver. 


Jag använder kontakt mellan ditt och mitt högre jag,  jag kommunicerar med dina guider, andevärlden, använder olika healingmetoder och energirensningar, energi överföring för att du ska få en push framåt, använder min intuition för vägledning, ibland en meditation tillsammans, eventuellt använder jag orakelkort och jag läser av dina energier och din aura.
Kanske jag gör en energisession, innehållande Meridianrensning, energiresning av aura och kropp, lösgörande av blockeringar och påfyllnad av energi.
 
Sessionen sker via zoom och kan bokas 30, 60 eller 90 minuter


Sessionen genomförs enligt dina önskemål.
Jag skräddarsyr alltid utifrån där du är och det högsta bästa för dig.
Det innebär att ingen av oss vet innan exakt vad som vill komma fram eller vad som är redo att rensas.


Observera att jag i en spirituell scanning inte kopplar upp mig till din Akashakrönika. Önskar du själsinformation- se de olika Soulrealignment läsningarna som jag erbjuder


                  Priser 

                   

Spirituellscanning

30 minuter samtal

550

Spirituellscanning

60 minuter samtal.

850

Spirituellscaning fördjupning

90 minuter samtal 

1 100

Boka sprirtuellscanning