Intuitiv energisession

Intuitiv energisession

Genomförs på distans. Intuitivt känner jag in vad du behöver just nu:
Energirensning, chakrabalansering eller healing.
Du sitter eller ligger så bekvämt som möjligt under ca 20 minuter.

200 kr

En intuitiv energisession ger dig precis det du behöver just nu. 
Upplevelsen är olika för alla, beroende på hur du känner dig just nu och hur dina energinivåer ser ut.
Under sessionen kanaliserar jag även budskap till dig. Ett budskap som är för det högsta bästa för dig just nu.
Vi hörs av strax innan sessionen, du sätter intentionen att ta emot och sedan ligger eller sitter du så bekvämt som möjligt och ostört under ca 20 minuter. Efteråt får du en skriftlig redovisning om vad jag känt in, vad jag fyllt på med för energier och även vad jag kanaliserat för budskap till dig.
Du får berätta hur det kändes för dig och ställa några frågor om du behöver.