Coaching

Redo att fördjupa kontakten med din inre röst och din själ, lära känna dina energier och hur du lever ett liv mer efter ditt unika sätt att uttrycka dig?
Jag erbjuder sex eller tolv veckors 1:1 coaching där du får själsliga verktyg  och övningar som fördjupar kontakten med din inre röst, lär känna dina energier, du börjar lita på det du får till dig och vad som är din livsväg.

De övningar du får med dig, är enkla och lätta att få in i din vardag. Det är just enkelheten med dem- som gör att förändringen blir bestående och att följa din inre röst, vara i energimässigbalans blir en del av din vardag.

I och med coachingen så ökar din energimedvetenhet, du lär känna dig själv på en helt ny nivå, du stärker kontakten med din inre röst, får en stabil grund i vem du är och vilka val som är rätt för dig i din vardag. 
Jag ger dig själsliga verktyg, övningar och information som du kommer använda hela livet. 
Vi träffas en gång i veckan, via zoom. Vi gör tillsammans olika övningar, som du får utforska till nästa gång, vi reflekterar tillsammans och varje tillfälle skräddarsys utifrån dina behov och var du är på din resa.
Om vi stöter på blockeringar eller rädslor, så rensar vi dessa- så du får en så tydlig kommunikation som möjligt med din inre röst. Du kommer även få tips på hur du själv kan göra om blockeringar dyker upp och hur du står stadigt i din sanning.
Vi pratar om energimedvetenhet, hur du skyddar dina energier och hur du rensar dina energier.
Jag vägleder dig i hur du snabbt kan komma i kontakt med din inre röst, för att låta hjärtat leda din väg i vardagen. När du skapat en djup kontakt och vet hur du bibehåller denna - så tar det mindre än en sekund att kommunicera med din inre röst. Att navigera i livet utifrån det som är rätt för dig.
Är du redo att leva ditt liv i samklang med din inre röst? I så fall är detta coachingprogrammet för dig!


Priser coaching

Coaching sex veckor


7 500 kr

Coaching tolv veckor


12 000 kr

Boka ditt 

coachingpaket.